Digiapteekilla tärkeä tehtävä terveydenhuollon kehityksessä

Yhä useampi valitsee virtuaalilääkärin perinteisen lääkärikäynnin sijaan. Sähköinen palvelukanava, kuten virtuaalilääkärin vastaanotto, auttaa nopeasti ja entistä vaivattomammin useissa terveyteen liittyvissä asioissa. Virtuaalilääkäripalveluiden käyttäminen kasvaa kaksinumeroisilla prosenttiluvuilla jopa kuukausittain mitattuna.

Sairauden hoitamiseen määrätään usein lääke myös etälääkärin vastaanotolla. Virtuaalisen käynnin hyöty jääkin laimeaksi, jos lääkkeiden toimitusta ei saada samaan ketjuun ja on puettava vaatteet päälle ja lähdettävä käymään kivijalka-apteekissa.

Tarvitseeko näin olla?

Apteekilla on tärkeä rooli terveydenhuollossa ja palveluiden ja asiakkaiden vaatimusten kehittyessä on kehityttävä muiden mukana. Kuitenkin yksittäisen apteekin vaikutusmahdollisuudet ovat pienet, joten tarvitaan yhteistyötä. Yhteistyötä apteekkien välillä sekä muun terveydenhuollon kanssa. Digiapteekin kumppanina olet mukana tässä kehityksessä: voit vaikuttaa kehityksen suuntaan ja tarjota turvallisesti apteekin asiantuntemusta lääkitystä tarvitseville potilaille.

Kuten monella toimialalla on nähty, asiakkaiden siirtyminen verkkoon tapahtuu aina ennakoitua nopeammin. Tämä siirtymä luo tarpeen, johon kilpailijat vastaavat tuomalla uusia palveluita markkinoille, ja tässä muutoksessa pärjää ainoastaan olemalla ensimmäisenä markkinassa – ja pitämällä tämän etumatkan.

Valitsevatko tulevaisuuden asiakkaasi sinun vai jonkin toisen apteekin lääkkeiden ja lääkeneuvonnan toimittajaksi? Valinta on sinun. Me autamme alkuun, neuvomme ja koulutamme käytännössä ja huolehdimme apteekkien eduista tässä muutoksessa.