Kohti parempaa asiakaskokemusta ja potilasturvallisuuttadigiapteekilla

Ecomergy Pharma Oy (ePharma) on suomalainen yhtiö, joka yhteistyössä apteekkien ja terveysalan toimijoiden kanssa kehittää omaa digiapteekkia ja siihen liittyviä palveluita, kuten logistiikkaa, tarjoomaa ja yhteistyötä innovatiivisesti yli perinteisten rajojen. Yhtiömme on 100% suomalainen ja perustettu yhdessä 8 apteekkarin kanssa. Kaikki ohjelmistomme ovat kehitetty Suomessa.

 • Kimmo Rauhala
  perustaja & toimitusjohtaja

  Kimmon yli 10 vuoden kokemus apteekkien myynninvalmennuksessa tuovat apteekkariasiakkaidemme hyväksi yhtiöön valtavasti kokemusta alalta.

  Mika Ketola
  perustaja & hpj

  Mikan yli 15 vuoden kokemus yrittäjänä pilvipalveluiden toimittamisesta eri toimialoille ja kaiken kokoisille toimijoille antavat erittäin hyvän kilpailuasetelman apteekkien eduksi.

 • Kimmo Parviainen-Jalanko
  teknologiajohtaja

  Kimmon lähes 20 vuoden kokemus kansainvälisistä ohjelmistoprojekteista, tietoturvasta ja ohjelmistoarkkitehtuurista takaavat kestävän ja skaalautuvan pohjan yhtiön palveluille.

  Veli-Pekka Ketola
  logistiikkajohtaja

  Veli-Pekka on ollut yhtiön toiminnassa ensimmäisestä päivästä lähtien mukana ja vastaa sekä logistiikasta ja tuotetiedoista että apteekkien koulutuksesta.

 • Tiina Vaitomaa
  perustaja & hallituksen jäsen

  Apteekkari Tiina osallistuu yhtiön kehittämiseen hallituksessa ja edustaa yhtiön muita apteekkariosakkaita sekä yhtiön apteekkarikumppaneita.