Yhtiö

Kohti parempaa asiakaskokemusta ja potilasturvallisuutta Digiapteekilla

ePharma on suomalainen yhtiö, joka yhteistyössä apteekkien ja terveysalan toimijoiden kanssa kehittää omaa Digiapteekkia ja siihen liittyviä palveluita, kuten logistiikkaa, tarjoomaa ja yhteistyötä innovatiivisesti yli perinteisten rajojen.

Tavoitteenamme on olla apteekin luotetuin, innovatiivisin ja tehokkain kumppani toimialan digimurroksen keskellä kaikessa, mikä liittyy verkkoapteekkiin.

Yhtiömme on 100% suomalainen ja yhtiötä omistusrakenteessa on 9 itsenäistä apteekkaria. Kaikki ohjelmistomme ovat kehitetty Suomessa.

Tavoitteena tyytyväisimmät apteekin asiakkaat

Me ePharmassa ajattelemme, että hyvää ei saa aikaan nopeasti tai yksin, ja siitä syystä toivotammekin kaikki suomalaiset apteekit ja apteekkien työntekijät tervetulleeksi meidän mukaamme rakentamaan Digiapteekkia vastaamaan vaativimmankin asiakkaan toiveita ja odotuksia.

Uskomme siihen, että asiakkaan odotuksiin vastaaminen vaatii sekä apteekissa olevan valtavan osaamispotentiaalin hyödyntämistä että luovia teknologisia ratkaisuja yhdessä rakentaen asiakkaan hyväksi. Apteekin digitalisaatio ottaa vasta ensi askeleitaan – tule vaikuttamaan siihen, miltä Digiapteekki näyttää tulevaisuudessa.